Hastanemizde yeni hizmet birimleri vatandaşlarımızın hizmetine açılmıştır.
18 Ekim 2023

Hastanemizde yeni hizmete açılan birimlerimizin (Palyatif Bakım, Fizik Tedavi-2, Endoskopi/Kolonoskopi Klinikleri, Getat Polikliniği, Hemodiyaliz, Yenidoğan Yoğun Bakım Üniteleri, 12 TDL Odalı Doğumhane ve Gebe Okulu) açılış kurdelesini, İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Ali Niyazi KURTCEBE ile birlikte Mamak Kaymakamı Sn. Ali Sırmalı, Mamak Belediye Başkanı Sn. Murat Köse, Mamak İlçe Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan Demir, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Sn. Erhan Sarıgöl ve Başhekimimiz Uzm. Dr. Evren Ekingen kestiler.

İl Sağlık Müdürümüz açılış töreninde yaptığı konuşmasında, ’’Yeni hizmet birimlerimiz vatandaşlarımıza sağlık hizmetlerine daha rahat kavuşma fırsatı sunuyor, milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Yeni açılan birimlerimizde yatan hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduktan sonra doğumhane servisine geçerek annelere çiçek ve hediye verdiler.

• Acilis1.jpeg
  • Acilis3.jpeg