Bebek Dostu Hastane’mizde” Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı eğitimlerimiz devam ediyor. 20-21-22 Şubat 2024 tarihlerinde hastane personelimiz için düzenlenen “Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Eğitimi” başhekimlik toplantı salonunda gerçekleştirilmi
23 Şubat 2024

Bebek Dostu Hastane’mizde Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı eğitimlerimiz devam ediyor.

20-21-22 Şubat 2024 tarihlerinde hastane personelimiz için düzenlenen “Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Eğitimi” başhekimlik toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir. Standartlar gereği ön test ve son test yapılarak başlayan, teorik eğitimler ve uygulamalı eğitimler ile devam eden eğitimimize katkı sağlayan hastane yöneticilerimize ve katılım sağlayan personellerimize teşekkür ederiz.